Skip to content

Vacature bedrijfsleider / audicien breda

Zelfstandige bedrijfsleider
audicien

Voor onze winkel in Breda

Enthousiaste zelfstandige Bedrijfsleider - Audicien

In Breda maakt KIND HOREN Audiciens op dit moment een ontwikkeling door waar we trots op zijn. Met onze ambitieuze doelstellingen willen we de groei doorzetten.

We zijn daarom op zoek naar een enthousiaste:

Bedrijfsleider – Audicien Fulltime

die het als zijn of haar persoonlijke missie zal gaan zien om onze doelstellingen te realiseren.

KIND-Audicien-Breda-KIND-Winkel-Voorzijde

Wie zijn wij?

KIND HOREN – met het hoofdkantoor gevestigd in Apeldoorn – is een zelfstandige Nederlandse dochter onderneming binnen het Duitse familiebedrijf KIND Hörgeräte GmbH, met bijna 700 winkels marktleider in de hoortoestelbranche in Duitsland. In heel Europa werken bij KIND in 16 landen ruim 3.000 mensen.

KIND HOREN is onafhankelijk importeur en distributeur van een breed assortiment audiologische producten voor de Nederlandse en Belgische markt. De hoortoestellen van het Amerikaanse Starkey Hearing Technologies zijn hierin het belangrijkst. Vooral om de consumentenkant van de hoorbranche goed te blijven volgen heeft KIND HOREN in Nederland één fraaie winkel, in het stadshart van Breda.

Wie ben jij?

We vinden het belangrijk dat je over de juiste vakkennis beschikt (gediplomeerd StAr audicien) en natuurlijk gastvrij, communicatief vaardig en commercieel bent. Je bent klantgericht en gedreven voor onze klanten de beste hooroplossing te bereiken. Kwaliteit is belangrijk voor je. Je bent verder verantwoordelijk voor alle operationele zaken van de winkel. We vinden het waardevol dat je volop meedenkt over ondermeer het marketingbeleid. Je woont liefst in Breda of in een goed bereisbare omgeving.

We zoeken een zelfstandige, pragmatische persoonlijkheid met ondernemersmentaliteit. Flexibel, enthousiast en een doorzetter. En daar stellen we veel tegenover. Naast ondermeer een competitief salaris, vooral een zelfstandige job in een hecht, loyaal en ambitieus team bij een internationaal georiënteerde speler. Een zeer interessante financiële bonus maakt onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden.

Op termijn is een eventuele overname van deze prachtige winkel in hartje Breda bespreekbaar. 

Is deze uitdaging iets voor jou? Mail dan nu voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Is deze uitdaging iets voor jou?

Mail dan nu voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Anita Zengerink
KIND HOREN
anita@kindhoren.nl

Meer informatie? Kijk op
https://www.kindhoren.nl/
https://www.kindhoren.com/
https://www.starkey.nl/