Skip to content

Bluetooth

hoortoestellen
voor smartphones

Hoortoestellen met Bluethooth technologie, geschikt voor iPhone & Android

Hoortoestellen-met-bluetooth-voor-smartphones

Smartphone Toestellen

Veel hoortoestellen kunnen door middel van Bluetooth gekoppeld worden aan uw Smartphone. 

Geluid op uw hoortoestel streamen via bluetooth, het hoortoestel bedienen met een app en bovendien oplaadbaar: de nieuwste hoortoestellen staan bol van techniek. Veel van onze hoortoestellen werken in combinatie met uw Smartphone en bieden handige, aanvullende opties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan direct met uw hoortoestellen telefoneren (zonder andere hulpmiddelen)  of het wijzigen van persoonlijke voorkeuren. Verreweg de meeste toestellen hebben een Android en iPhone app. Wij adviseren u graag persoonlijk over alle mogelijkheden.

Hoortoestellen-met-bluetooth-voor-smartphones
Dankzij sterke computerchips kunnen veel hoorapparaten draadloos bediend worden met bluetooth. Met een handige app kan bijvoorbeeld het volume van het toestel ingesteld worden. Ook zijn er mogelijkheden om verschillende programma’s of geluidssituaties voor te programmeren, zodat de toestellen zich automatisch aanpassen. Muziek, televisie en telefoongesprekken kunnen rechtstreeks naar de toestellen gezonden worden, zodat het geluid kristalhelder direct in het oor binnenkomt.

Toestellen voor Smartphones

U heeft de regie
in handen

Voordelen van Bluetooth Hoortoestellen

Wanneer u niet meer optimaal kunt horen, is het vervelend om telefoontjes te plegen. U kunt uw gesprekspartner immers niet goed verstaan, en dat is niet prettig. Met moderne hoortoestellen, die u via Bluetooth kunt koppelen aan uw Smartphone behoort dit tot het verleden. Wij bieden u namelijk diverse toestellen waardoor telefoneren ook mét een hoortoestel weer prettig en comfortabel wordt.
Een van de grote voordelen van een bluetooth / Smartphone hoortoestel is dat u de vrijheid krijgt om zelf voorkeursprofielen aan te maken. Bij sommige toestellen is het zelfs mogelijk om op basis van uw geo-locatie deze instellingen volautomatisch op te roepen. Dit betekent dat u voor iedere situatie een eigen geoptimaliseerd geluidsprofiel heeft en dit slechts één keer hoeft in te stellen. Of u nu in uw favoriete restaurant uw gesprekspartner probeert te volgen of in de bioscoop uw favoriete film wilt kijken; uw hoortoestel weet op basis van de locatie van uw telefoon wat uw voorkeuren zijn in welke situatie.
Hoortoestellen met Bluetooth kunnen natuurlijk nog veel meer. Wat dacht u bijvoorbeeld van het streamen van uw favoriete muziek of T.V. uitzending? Met een moderne set hoortoestellen bespaart u vaak op het aanschaffen van andere specifieke apparatuur.
Sommige fabrikanten gaan een stapje verder en bieden een app met een persoonlijke assistent. De Thrive app van Starkey is hier een goed voorbeeld van. Deze slimme digitale assistent kunt u vragen stellen om eventuele problemen met uw toestellen snel op te lossen. Ook wordt u geholpen om eenvoudig aanpassingen te laten uitvoeren door een ervaren Starkey audicien – waar ook te wereld. Hiernaast helpt de assistent u met het omzetten van spraaknotities naar geschreven teksten, het vertalen van 27 talen en het zelf diagnosticeren van uw hoortoestellen. Wat wilt u nog meer?
Verreweg de meeste fabrikanten leveren ook handige, soms bijna onmisbare accessoires, voor uw hoortoestellen. Hierbij valt te denken aan T.V. streamers, externe microfoons en handige afstandsbedieningen.

Naast de verbinding met uw eigen smartphone en eventuele accessoires van de fabrikant of derde merken bieden een aantal hoortoestellen ook nog aanvullende opties op het gebied van connectiviteit. Zo kunt u bijvoorbeeld Starkey’s Livio AI hoortoestellen koppelen aan Amazon’s Alexa.

Plan direct een afspraak in bij KIND Audiciens Breda

Maak direct een Gratis afspraak en ontdek de meest geschikte bluetooth hoortoestellen voor uw telefoon

oplaadbare-hoortoestellen-starkey

Oplaadbare Hoortoestellen

Ontdek de voordelen van oplaadbaar

Onzichtbaar-in-het-oor-hoortoestel-KIND-Audiciens

Onzichtbare Hoortoestellen

Zó klein dat niemand ze ziet

TV-Kijken-accessoires-hoortoestellen-apparaten-bluetooth

Ongestoord TV Kijken

Handige accessoires