Skip to content

Maak kennis met

Oplaadbare
Hoortoestellen

Ontdek de voordelen van oplaadbaar

Oplaadbare-Hoortoestellen-Starkey-KIND-Audiciens-Breda

Oplaadbare Hoortoestellen

Oplaadbare hoortechnologie waar u op kunt vertrouwen. Voldoende acculading voor een hele dag goed horen en snel opgeladen om weer aan de slag te gaan.

We leven in een steeds actievere en complexe wereld. Daarom zijn er nu klantvriendelijke oplaadbare hoortoestellen verkrijgbaar. Vergeet het verwisselen van de batterijen en laad de batterijen van uw hoortoestellen elke nacht volledig op. 

Nu hoeft u nauwelijks aan het hoortoestel te denken. Een oplaadbare hoortoestel kunt u eenvoudigweg oppakken en meenemen, om optimaal van het leven te kunnen genieten.

Ontdek het gemak van oplaadbare hoortoestellen en plan snel en eenvoudig een online afspraak voor meer informatie of een demo in ons filiaal in Breda.

Oplaadbare-Hoortoestellen-Starkey-KIND-Audiciens-Breda
Elk oplaadbare hoortoestel wordt opgeleverd met de juiste oplader. Plaats uw hoortoestellen in de oplader om ze op te laden. De LED-indicatoren tonen u aan of het hoortoestel volledig is opgeladen. De hoortoestellen worden automatisch ingeschakeld wanneer ze van de lader worden opgenomen.

Oplaadbare Hoortoestellen

Slim, handig, betrouwbaar.

De voordelen van oplaadbare hoortoestellen

Bij elke oplaadbare hoortoestel ontvangt u een gebruiksvriendelijke oplader. Plaats elke nacht uw oplaadbare hoortoestellen in de oplader en wordt wakker met een volledige lading voor de gehele dag. Hiernaast dienen sommige opladers tevens als opbergbox. Extra veilig dus.
De LED-indicatoren van de oplader tonen de gebruikers direct of de hoortoestellen volledig zijn opgeladen en de hoortoestellen worden automatisch ingeschakeld wanneer ze van de oplader worden genomen.
Met een volledige opgeladen hoortoestel kunt u de hele dag genieten. Veel mobiele opladers slaan voldoende stroom op om uw hoortoestel meerdere keren van een volledige accu te voorzien. Ze werken dus ook stand-alone. Als u haast heeft kunt u ook met een korte lading van 7 tot 15 minuten maximaal weer paar uur lang gebruik maken van uw hoortoestellen.
Als u veel onderweg bent zijn er ook opladers beschikbaar op zakformaat. Met deze compacte opladers kunt u meerdere keren onderweg snel en eenvoudig uw oplaadbare hoortoestel opladen. Zorg ervoor dat u deze oplader volledig oplaadt.

Bezoek onze winkel in Breda

Maak direct een Gratis afspraak en
ontdek onze oplaadbare hoortoestellen

Onzichtbaar-in-het-oor-hoortoestel-KIND-Audiciens

Onzichtbaar Horen

Een klein wonder

hoortoestel-telefoon-bluetooth-gehoorapparaat-smartphone-iphone-app-apple

Hoortoestellen Bluetooth

Connect met uw Smartphone

TV-Kijken-accessoires-hoortoestellen-apparaten-bluetooth

Ongestoord TV Kijken

Handige accessoires