Skip to content

een klein wonder

Onzichtbaar
Horen

Niemand zal ze zien, maar men merkt wel het verschil

onzichtbare-mini-gehoortoestellen-in-het-oor-IHO-Starkey

Onzichtbaar Hoortoestel

Moderne hoortoestellen zijn wonderen in het klein. Technisch zijn de mogelijkheden in hoortoestellen vandaag de dag enorm.

Vernuftige technologie in een ultra kleine behuizing zorgen ervoor dat u bijna letterlijk onzichtbare hoortoestellen heeft. Geen module achter het oor, maar een slim en klein apparaatje wat volledig in de gehoorgang geplaatst wordt. Ontdek de mogelijkheden van IHO (in het oor) hoortoestellen en voel u weer volledig op uw gemak.

Plan snel en eenvoudig een online afspraak voor meer informatie of kom langs in Breda voor een gratis gehoortest en adviesgesprek.

onzichtbare-mini-gehoortoestellen-in-het-oor-IHO-Starkey
Een IHO hoortoestel is super compact en erg onopvallend. Alle onderdelen zitten in het oorstukje. In de behuizing zitten zowel de microfoon, versterker, telefoon als batterij. U draagt dit toestel in de oorschelp. Het biedt wat minder versterking en uw mate van gehoorverlies speelt daarom ook een rol. Na een hoortest kan onze audicien u vertellen of een IHO-toestel voor u geschikt is.

In het oor hoortoestellen (IHO)

Comfortabel en discreet

De voordelen van IHO Hoortoestellen

In-het-oor hoortoestellen zijn er in verschillende kleuren. Er is altijd een kleur beschikbaar die past bij bij uw haar- en huidskleur, zodat ze nauwelijks merkbaar zijn zonder goed te kijken. Sommige mensen geven hierdoor de voorkeur aan in-het-oor in vergelijking met het meer conventionele achter-het-oor toestel. Deze hoortoestellen zijn tevens dusdanig klein dat ze diep in de gehoorgang geplaatst worden. Er is dus geen zichtbare module achter het oor.
Tijdens uw afspraak met onze audicien in Breda maken we een afdruk van uw gehoorgang voor perfect passende hoortoestellen. Onze audicien maakt hiermee oorstukjes om uw hoortoestellen volledig op maat te maken. Dit maatwerk zorgt voor precies passende gehoorapparaten, die exact overeenkomen met de contouren van uw oren. Maatwerk is altijd onderdeel van onze service. Net zoals een gratis hoortest.
Moderne in-het-oor hoortoestellen zijn zeer geavanceerde apparaatjes. Ze maken gebruik van ruisonderdrukking en directionele technologie voor een natuurlijker gehoor. Hoge piepgeluiden tijdens een telefoongesprek behoren tot de verleden tijd. Het is ook eenvoudiger verschillende geluiden van elkaar te onderscheiden en om gesprekken te volgen. Sommige toestellen bieden zelfs connectiviteit met mediaspelers via Bluetooth. Zo wordt een hoortoestel dragen nog leuk!
Ook voor onze kleinste hoortoestellen bieden wij standaard veel handige accessoires die het leven nóg makkelijker maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld handiger streamers om ongestoord tv te kunnen kijken.
De meeste gehoortoestellen werken samen met diverse handige accessoires. Denk aan tafelmicrofoons, mobiele laders, TV ontvangers en neklussen.

Plan direct een afspraak in

Maak direct een Gratis afspraak voor een
persoonlijk onzichtbaar hooradvies

oplaadbare-hoortoestellen-starkey

Oplaadbare Hoortoestellen

Ontdek de voordelen van oplaadbaar

hoortoestel-telefoon-bluetooth-gehoorapparaat-smartphone-iphone-app-apple

Hoortoestellen Bluetooth

Connect met uw Smartphone

TV-Kijken-accessoires-hoortoestellen-apparaten-bluetooth

Ongestoord TV Kijken

Handige accessoires